Не знам дали това е сериозен проблем, но все пак да попитам, че като я вкарам в сервиза после като видя сметката да не ми побелее косата. Значи тъй като Алфата си е ниска кола я поучуках малко по ушким ниския бурдюр на паркинга пред блока. В момента отдолу на предницата ми виси една ламарина и ми се търка по пътя. Не знам точно как се нарича, но не тази която е под бронята, а зад нея отдолу една тънка. Въпроса ми е това поправя ли се или трябва да се сменя и какво ще ми се наложи да сменям (евентуално заедно с това парче) за да се оправи? Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ниската Алфа - въпрос за ремонтиране
Collapse
X
-
Колега, само да питам, ква ще да е тая алфа с 4 клапана?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Aбе аз отдавна се чудя какво ли ще стане ако вдигна малко предницата на алфата , че бронята ми отдолу прилича на ........Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от SatanismКолега, само да питам, ква ще да е тая алфа с 4 клапана?
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от SatanismКолега, само да питам, ква ще да е тая алфа с 4 клапана?
Comment
Comment